Over ons

Ewalt Nijsink ging op zoek naar nieuwe vormen van christelijke geloven. Hij pioniert nu op het gebied van zingeving, geloof en spiritualiteit. Daarnaast maakt Ewalt houten woningen, werkt hij in de tuin en geniet hij van de kleine dingen in het leven.

 

Simone van der Lans vindt haar inspiratie in de natuur en in mensen. In haar schrijf- en dichtwerk vind je dit terug. De relatie tussen mens, Schepper, kunst en natuur boeit haar en daarin wil ze anderen graag meenemen om samen nieuwe dingen te ontdekken. Van elkaar, over de aarde en over God.

 

We zien de levensboom als een eeuwenoud symbool voor vernieuwing, genezing, heelheid en léven. Stel je deze boom eens voor, zoals hij staat aan een kristalheldere rivier die dwars door de stad loopt. De boom draagt elke maand zijn bijzondere vruchten die oneindig leven geven. Zijn bladeren geven genezing voor iedereen.

Zoals de wortels van de boom worden gevoed door de Schepper van alles, halen wij onze inspiratie uit het christelijk geloof. We kregen de zegen mee van de protestante gemeente Zutphen, de christelijke gereformeerde kerk en de gereformeerde kerk vrijgemaakt. Deze gemeenschappen steunen ons initiatief.

Ewalt Nijsink

Initiatiefnemer van Levensboom
houtbouwer en levensgenieter

Simone van der Lans

Teamlid van Levensboom
schrijver en natuurliefhebber